Quiz og akademikere på skogstur!

Kjære kulturamedlemmer og sympatisører!

Den 7. februar avholdt linjeforeningen sitt årsmøte hvor det ble valgt nytt styre og lagt planer for året. Det nye styret takker for tilliten og er allerede godt i gang med planlegging av vårens arrangementer. Vi gleder oss til å se deg!

Først ut er den månedlige tradisjonen med quiz og pils på Den Gode Naboen 15.mars 19:00. Denne gangen skal jentene i 1. prøve seg som quizmastere. Ryktene sier det blir god stemning, gode spørsmål og ikke minst masse heder og ære til vinnerne.

18.mars 13:00 skal akademikere leke friluftsfolk, da vi arrangerer barnas dag i Estenstadmarka. Ta med det dere vil av mat og drikke og enten ved eller engangsgrill. Det vil bli arrangert Boksen går, aking, og mye annet gøy. Så kom og ha det artig og få litt frisk luft i samme slengen!

Så kan vi allerede nå be dere sette av datoen 28.april da vi arrangerer byvandring med selveste Daniel Johansen!

Håper vi sees!

Ved spørsmål kan du kontakte oss på kulturalinjeforening@gmail.com eller sekretær Ingrid M. S. Isachsen på 47659435.