Beskjed til alle nye studenter ved Kulturminneforvalting

Hei alle framtidige Kulmistudenter!
Er spennende tider på vei, med ca 1 måned igjen til studiestart. Vi i Kultura linjeforening gleder oss masse til å ta imot alle dere nye studenter den 10. August, men vi forstår at det er mye usikkerhet og mange spørsmål om denne studiestarten i forhold til tidligere år, så med dette innlegget vil vi skape litt mere sikkerhet til studiestarten.

Med tanke på Covid-19-situasjonen når dette innlegget blir skrevet så er det klare planer om at f̲a̲d̲d̲e̲r̲u̲k̲e̲n̲ ̲b̲l̲i̲r̲ ̲å̲ ̲f̲o̲r̲t̲s̲e̲t̲t̲e̲ i år også! 
Selvfølgelig med vanlige regler om sosial avstand. Vi i Kultura vil gjøre vårt beste for å forsikre en god og hyggelig fadderuke for dere nye studenter og inkludert i dette er å holde dere trygge.

Planen for fadderuka er dessverre enda ikke fullført basert på koronaendringer. Men når situasjonen er mere klar, så blir en fadderukeplan sendt til alle nye studenter.
Påmeldingen til fadderuka skjer den 10. august når dere kommer for å møte oss ved et framtidig avtalt sted, da er det bare å møte opp og skrive ned navn og e-postadresse Hvis du ikke har muligheten til å møte opp så er det bare å sende en melding til oss på Facebook eller Kulturalinjeforening@gmail.com

𝐕𝐢𝐤𝐭𝐢𝐠 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐬𝐣𝐨𝐧/𝐥𝐢𝐧𝐤𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐧𝐲𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫.
Rett etter inntaket deres vil alle få tilsendt en e-post med mere grunnleggende informasjon, slik som hvor dere skal møte oss den 10. august, fadderukeplan, samt mere generell info.

Linker:
Kulturanettside: http://www.kulturalinjeforening.no/
Kultura facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/kulturalinjeforening
Ntnu korona oppdateringer: https://www.ntnu.no/korona
Ntnu studiestart: https://www.ntnu.no/student/studiestart
Nyttig å vite: https://www.ntnu.no/studier/bkulmi

Hvis du har flere spørsmål må du ikke nøle med å sende oss en e-post eller melding på Facebook. 
Gleder oss til å møte dere alle!
Mvh Kulturastyret